Jadłospis

poniedziałek wtorek środa czwartek piątek
Śniadanie:

Płatki owsiane na mleku, pieczywo żytnie, pszenne z masłem, szynka drobiowa, serek kanapkowy z ziołami, rzodkiewka, papryka, pomidor, herbata z cytryn

Śniadanie:

Zupa mleczna, pieczywo żytnie, orkiszowe z masłem, szynka babuni, serek kanapkowy z pomidorami, rzodkiewka, papryka, pomidor, herbata z cytryną i miod

Śniadanie:

Płatki kukurydziane na mleku, pieczywo pszenne, razowe z masłem pasta rybna, szynka staropolska, pomidor, ogórek, papryka, herbata z cytryną i malina

Śniadanie:

Płatki żytnie, pieczywo razowe, orkiszowe z masłem, ser żółty, wędlina mieszana, pomidor, sałata, ogórek, papryka, herbata z cytryną i miodem.

Śniadanie:

Płatki 7 zbóż na mleku, pieczywo żytnie , pszenne, razowe z masłem, sałatka z makreli, szynka ze spichrza, pomidor , ogórek, kakao.

Obiad:

Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty, makaron z musem owocowym, woda z cytryną.

Obiad:

Zupa koperkowa , leczo warzywno-mięsne, ryż, woda z cytryną i imbirem.

Obiad:

Zupa botwinka, bitki schabowe, ziemniaki, mizeria, kompot owocowy.

Obiad:

Zupa wielowarzywna, pieczeń rzymska, kasza jęczmienna, surówka z białej kapusty, kompot owocowy.

Obiad:

Zupa zalewajka , kotlety jajeczne, ziemniaki, marchewka mini, kompot owocowy.

Podwieczorek:

Ciasteczka truskawkowe, banan, herbata.

Podwieczorek:

Jogurt owocowy, herbata z cytryną.

Podwieczorek:

Kaszka manna na budyniu wanilinowym, owoce.

Podwieczorek:

Galaretka, owoce, herbata z cytryna.

Podwieczorek:

Mix owocowy, marchewka, kakao.