Jadłospis
| poniedziałek | wtorek | środa | czwartek | piątek |
|---|---|---|---|---|
|
Obiad:
Zupa wielowarzywna(*z mleka, seler korzeniowy), ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem (*z mleka, jajka) , woda z pomarańczą , imbirem i miodem. |
Obiad:
Zupa marchewkowa z kaszą kuskus (* seler korzeniowy, z mleka) kotlet mielony (*mąka pszenna, jajka), ziemniaki, surówka z białej kapusty, woda z pomarańczą |
Obiad:
Zupa krupnik z ziemniakami i świeżą pietruszką(*mąka pszenna, seler korzeniowy, z mleka), bitki wieprzowe(*mąka pszenna), kasza gryczana, surówka z buraków , woda z cytryną i miętą |
Obiad:
Zupa koperkowa(* seler korzeniowy, z mleka), ) zapiekanka makaronowa z szynką i warzywami (*mąka pszenna, jajko, z mleka ), woda z pomarańczą. |
Obiad:
Zupa pieczarkowa krem(* seler korzeniowy, z mleka), ), pulpety rybne(*mąka pszenna, jajko, z mleka ), ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, woda z pomarańczą. |


