Jadłospis

poniedziałek wtorek środa czwartek piątek
Obiad:

Zupa ziemniaczana (* seler korzeniowy ),makaron z musem truskawkowym (*mąka pszenna, jaja, z mleka), woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa barszcz biały z jajkiem(* z mleka, jajko, seler korzeniowy), kotlet z piersi kurczaka(*mąka pszenna, jaja, z mleka), ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa krem porowo-pietruszkowy (*z mleka, seler korzeniowy), pulpety drobiowe w sosie własnym(*mąka pszenna, jajko), kasza pęczak, surówka z czerwonej kapusty(*z mleka), woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa koperkowa z ziemniakami (*z mleka, seler korzeniowy) boeuf strogonof z warzywami(*mąka pszenna,) ,ryż, woda z cytryną i miętą.

Obiad:

Zupa zacierkowa (*mąka pszenna, jajka, seler korzeniowy), filet z mintaja(*mąka pszenna ), ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, woda z pomarańczą.