Jadłospis

poniedziałek wtorek środa czwartek piątek
Obiad:

Zupa krupnik z kaszy jęczmiennej (*mąka pszenna, seler korzeniowy), placki ziemniaczane ze śmietaną (*mąka pszenna, jaja, z mleka), woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa koperkowa (* z mleka, seler korzeniowy), pieczeń rzymska w sosie pieczeniowym (*mąka pszenna, jajka ), kasza gryczana , buraczki zasmażane , woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa pomidorowa z ryżem (* seler korzeniowy), kotlet z piersi kurczaka (*mąka pszenna, jajka), ziemniaki , mizeria (*z mleka), woda z cytryną i miętą.

Obiad:

Zupa jarzynowa z ziemniakami (*z mleka, seler korzeniowy) ,spaghetti bolognese (* z mleka, jajka, mąka pszenna), woda z pomarańczą.

Obiad:

Barszcz czerwony (*seler korzeniowy ) , pierogi z kapustą i grzybami 500g(*mąka pszenna, jajka, z mleka), woda z pomarańczą.